Opel i sad GM pustivši slike kola prekrivenih polu providnom prekrivkom probudio radoznalost svih ljubitelja OPELA. Ja kao i ostali ljubitelji OPEL-a, a naročito Astre jedva čekamo da izađe u prodaju nivi model Astre koja bi po nekim najavama sprema za sajam automobila u Frakfurtu sledeće godine. A pošto je OPEL-ov najveći konkurent VW već izbacio svoj novi model Golfa 6 ne bi bilo iznenađenje da vidimo novu Astru na ovogodišnjem sajmu u Parizu. Kao podsetnik nova Astra pozjamljuje dosta od svoje veće sestre Insignije kao izgled exteriera i seriju dodataka kao Sistem Prednje Kamere ili Adaptirajuće Prednja Svetla (AFL)

 

                                                                      slika preuzeto sa: www.opeltimsrbija.com

Insignia po nekim najavama zamena za OPEL-ov poznati model Vektru. Insignija je dobila svoj Irmscher look. Poznati OPEL-ov tjuner je i ovu limuzinu prepradio kako bi dobila agresivniji izgled. 

Paket uključuje restilizovanu spoljašnjost (branici, pragovi, novu masku hladnjaka, prednji spojler, zadnji difuzor i duple završetke izduvnog sistema sa obe strane automobila 2x2 komada. Točkovi od čak 20 inča su dostupni u par modela.

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

    slike preuzeto sa: www.opeltimsrbija.com