Već spomenut OPEL-ov novi model Insignia sve više nas iznenađuje sa svojim sposobnostima. Adaptivna svetla koja se prilagođavaju brzini i uslovima vožnje. "Opel Eye" Opelovo oko, sistem koji prepoznaje vertikalnu signalizaciju može veoma lako da postane omiljni u praksi. Ovaj višenamenski sistem koristi kameru za čitanje znakova i prepoznavanje nihovih značenja, takođe Opel Eye očitava i horizontalnu signalizaciju na putu upozoravajući vozača o napštanju kolovozne trake. Sve se to ispisuje na instrument tabli veoma pregledno.

 

 

 

Insignia će pokretati sedam različitih motora četiri dizelaša i tri benzinca, jedan od motora koji će pokretati ovaj automobil je 2.0 BiTurbo dizel motor sa 190KS kao i 1.6 litarski benzinac koji ima čak 180KS. Naravno oba motora zadovoljavaju Euro 5 standarde.

                  

                                

I da da ne zaboravim Insignija je što bi se reklo baš velika limuzina sa 4.83 metra što je čini najvećom u tom segmentu, a međuosovinski prostor je 2.8 metara što daje veliki manevarski prostor. O karoseriji nema šta da se kaže slika govori sama za sebe.........Cool